Mijn Account

Je bedrijf op het internet zetten &

je bedrijf gevonden laten worden via Google

Bedrijf online zonder zorgen!

Wveen.com uit Hillegom

Webdesign – SEO – Hosting – ICT Beheer

Website / webdesign laten maken

Met een totaalpakket transformeer ik jouw idee tot een goedwerkende website. We volgen een stappenplan: van het aanvragen van een domeinnaam tot het bijhouden van de laatste updates als je website draait. Ik neem alle technische rompslomp bij jou uit handen.

 

Jouw website wordt volgens de nieuwste inzichten ontwikkeld. Dat betekent ten eerste dat je website hoog eindigt in de zoekresultaten bij Google. Daarnaast is het belangrijk dat je website bezoekers activeert, bijvoorbeeld om een formulier in te vullen, iets te kopen of om bepaalde informatie te delen. Ik maak je website gebruiksvriendelijk, makkelijk om door jou zelf aan te passen.

 

 

SEO

 

Ik meld je aan bij verschillende analyse-tools en licht jouw website helemaal door. Onder de motorkap kijk ik naar de snelheid en naar de gebruikte programmeercodes. Dit heeft grote invloed op de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines.

 

Naast de website richt ik voor jou landingspagina’s in. Bezoekers worden door de landingspagina’s naar jouw website geleid. Door deze landingspagina’s verschijnt je onderneming hoog in de zoekresultaten bij Google. 

 

 

SEO

WordPress Werkzaamheden

Kleine aanpassingen of zelfs een complete herziening van een thema doe ik in een handomdraai. Afbeeldingen verkleinen zonder kwaliteitsverlies? Het kan. Als je website sneller of interactiever moet worden zijn er verschillende mogelijkheden.

Stuur een bericht Wveen.com webdesign

Wilt u meer weten over de werkwijze van Wveen.com? Stuur direct een bericht.

Hallo! Ik ben William van Veen, dé webdesigner, SEO-specialist en ICT-beheerder uit Hillegom.

Ik ben William van Veen uit Hillegom. Sinds 12 jaar werk ik in de ICT-wereld. Ik weet als geen ander wat er nodig is voor een website die veel verkeer -dus geld- oplevert. Ook richt ik een ICT-omgeving zonder storingen voor je in. Mijn SEO-vaardigheden zijn uitgebreider dan het aanbod van andere bedrijven, daarom maak ik het verschil. Met mijn kennis komt jouw bedrijf snel in de top van de zoekresultaten in Google.

  • SEO
  • WebDesign
  • ICT Beheer
  • Socialmedia